Nieuwenhuizenweg 23, 2314XP. Leiden
071-5725601
info@chocoguru.nl

Handling en Verzending

Handling & verzending

Naast het ontwikkelen van mallen en het gieten van chocolade hebben wij veel ervaring in de handling en verzending van producten. In overleg met u hebben we verschillende opties om uw producten te verpakken en zo de unieke chocolade nog persoonlijker te maken. 

Wereldwijde levering

We hebben verzenddozen op maat ontwikkeld die geschikt zijn om als brievenbuspakket geleverd te worden. Bij grote leveringen binnen Nederland kunnen we makkelijk schakelen door middel van PostNL of onze eigen koerier. Ook verzenden wij regelmatig naar het buitenland.

Bespreek de mogelijkheden

Bij Chocoguru staan wij altijd open voor nieuwe uitdagingen en oplossingen. Van 50 stuks tot 1500 stuks verzenden: u kunt bij ons terecht. 

Verpakking op maat

Om uw bijzondere producten veilig te verpakken zorgen we dat deze in een geschikte verpakking en verzenddoos worden verpakt. We kunnen onder andere verzenddozen, sluit-en-logostickers en een persoonlijke boodschap in de vorm van een kaartje bij de chocolade leveren. Bespreek de verschillende opties om samen tot een mooi resultaat te komen.